Vores Aktive Fritid

Adventure Runs er en af vores favoritter. Vi deltager i forskellige runs i løbet af året. Ellers cykler vi mountainbikes og tager i svømmehallen og fitnesscenter.

Gennem vores aktiviteter får de unge sig en hel masse gode oplevelser. De bryder grænser og de tilegner sig mange færdigheder omkring sikkerhed, ansvarlighed og godt samarbejde. I vores fritidsprogram har de unge blandt andet mulighed for at tage førstehjælpskursus. Alt sammen aktiviteter, der er med til at danne rammen for sunde og lærerrige oplevelser og udvikling.

ADVENTURE RUN

Det handler ikke kun om at overleve, men at leve et godt liv.

 

EGEN SWIMMING POOL

ADVENTURE RUN

Vores swimming pool bliver flittig brugt hele sommeren. I den forbindelse får vi gerne besøg af venner og familier, som kommer forbi og får en dukkert og hyggeligt samvær med os.

Adventure Runs er aktiviteter, der stiller krav til vores fysik men ikke mindst vores samarbejde. Her høster vi individuelle sejre men mest af alt sammenhold.

PÅ VANDET

FÆLLES AKTIVITETER

Vi har supsurfere, som vi tager med os ud til forskellige strande. Vi synes det er sjovt at være sammen om sådanne aktiviteter, hvor de unge også lærer de voksne nye færdigheder.

Der er flere gange i løbet af året, hvor vi arrangerer fællesaktiviteter med vores tætteste samarbejds-partnere. Det er f.eks. projektdage, fælles aktiviteter ud af huset, OL stævne, efterårskoncert, spis sammen dage, halloween, Sankt Hans, fastelavn osv.

MOUNTAINBIKE

FITNESS

Vi har anskaffet os nogle mountainbikes, som vi bruger til spændende oplevelsesturer i skoven.

Vi har ansatte med stor erfaring med fitness. Her nyder vi godt af, at vi kan lave fitnessprogrammer til de unge og træne sammen. Vi træner enten i et fitnesscenter i Horsens eller i vores eget fitnesslokale.

Når livet bliver værd at stå op til

– At mestre livet så det giver mening

Det er altafgørende, at de unge trives i hverdagen. Det er følelsen af at være god nok og oplevelsen af at være en del af et fællesskab, der spiller en rolle. Men hvad kan få anbragte børn og unge til at trives ? Det har vi nogle bud på her:

  • Det handler om, at den unge bliver inkluderet istedet for ekskluderet.
  • Det handler om, at den unge gør brug af sine potentialer.
  • Det handler om, at den unge oplever, at han eller hun bidrager til noget meningsfuldt.
  • Det handler om, at den unge føler sig som en del af et fællesskab.

 

Jo mere den unge føler sig god nok og føler sig som en naturlig del af fællesskabet – jo større trivsel