En tur rundt på Korning

Opholdsstedet ligger i udkanten af Korning by omgivet af marker og grønne områder. Vi bor ca. 10 km fra Horsens.

Vi har bl.a. egen udendørs swimming pool, stort værksted, orangeri, park, bålplads, shelter, gårdhave og et nyt hus med store lyse værelser. Senest har vi fået et træningsrum og pool/aktivitetsrum.

Der er stor trivsel i vores fysiske rammer. Vores børn og unge oplever, at det er hyggeligt og at faciliteterne giver mulighed for mange forskellige aktiviteter.

De unge er med til at indrette deres værelser, så de passer til deres behov og smag. Vi hjælper dem med gode idéer til indretningen og hvordan de holder gode systemer, så deres værelser er hjemlige og rare at bo på.

Vi elsker at have gæster, så vores hjem rummer ofte gode fælles arrangementer og hyggelige stunder med venner og familier.

 

Om sommeren bruger vi vores udendørs arealer meget. Her er vi tæt på naturen, swimming poolen, multibanen, haven, orangeriet samt grill og god mad.

VÆRELSERNE

Værelserne på opholdsstedet er lyse og indbydende. Det er let at sætte sit eget præg og føle sig hjemme på sit eget værelse.

HER SAMLES VI

Vores hyggelige gårdhave er samlingspunktet i sommer månederne. Her er vi sammen om f.eks. madlavning, måltider, spil, husmøder og hyggeligt samvær.

SWIMMING POOL

Om sommeren nyder vi vores nyrenoverede swimming pool. Vi bader og soler os i egen have. Vi hører musik og giver den gas eller nyder bare en stille eftermiddag på solsengene.

VÆRKSTED

Døren er nu åben i vores nye topmoderne værksted, som er placeret lige i smørhullet på vores sted. Her har du mulighed for at skrue, pudse og lære mere om mekanik.

ORANGERI

At plukke et rødt jordbær i egen have og hente en flot tomat i drivhuset, er helt særligt. Vi nyder både forår og sommer i vores smukke orangeri.

VI ELSKER DYR

Har du et kæledyr, så er det også meget velkommen til at komme på besøg. Vi ved, hvor svært det kan være at undvære dem man elsker.

VORES SHELTER-PLADS

Nede i det fjerneste hjørne af parken er vores shelter placeret tæt på vores nyanlagte søen. Vi nyder at overnatte midt i naturen en lun sommeraften.

MULTIBANE

Er du klar til at få sved på banen og mærke dit hjerte banke? På vores nye multibane er vi sammen om at grine, svede og udfordre hinanden i dyst.