Indblik i vores hverdag

Vores hverdag er fyldt med sunde, sjove og lærerige aktiviteter. Vi udfordre hinanden i opfindsomhed, udholdenhed og samarbejde. Vi har mange faciliteter på vores sted og vores øvrige omgivelser byder på talrige udfoldelsesmuligheder – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Ugens aktiviteter består af skole eller uddannelse, daglige forpligtigelser og fælles- og individuelle aktiviteter. Vi hjælper hinanden med at holde stedet pænt, ligesom vi også er fælles om at lave mad. Alle unge har derfor en ugentlig dag, hvor de er med til at lave mad. Der er også faste dage med rengøring af værelser og fællesarealer.

Vi vægter det højt, at alle er ansvarlige for at den dagligdag, vi har sammen kan fungere. Samtidig lærer de unge at gøre godt – ikke blot for sig selv, men for os alle.

De unge og voksne udfordre hinanden i hverdagen. Her har Dannie og Kent lige gennemført et 7 km løb på 38 min.

1. torsdag i hver måned er der husmøde. Her har alle mulighed for at bidrage med, hvad de har på hjerte, som er til gavn for vores fælles. De unge kan skrive punkter på dagsordenen inden mødet. Her diskuteres f.eks. rengøringsturnus, køkkentjans, madplaner; men også hvad er et godt fællesskab, en god kammerat eller weekendaktiviteter og ønsker til næste rejsemål. Alle har indflydelse og bliver hørt.

Vi elsker at have gæster

Daglig leder - Mille Simmenæs