Lørdags Kylling med Grøntsager

Portion

4

Tid i alt

60 min.

Arbejdstid

15 min

God til

Aftensmad

Ingredienser

KYLLING

  • 1 kg kylling, overlår og evt bryst med skind
  • 800 g kartoffel, skrubbede
  • 4 gulerod, skrællede og skiveskåret
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 spsk frisk rosmarin, finthakket
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til at smøre fadet

 

 

Step by Step Instruktion

KYLLING
Step 1

Smør et ovnfast fad grundigt med smør.

Step 2

 

Skær kartoflerne i halve og kom kartofler, gulerødder og boullion i fadet, sammen med krydderurterne.

Vend det godt sammen.

Step 3

 

Krydre kyllingestykkerne godt med salt og peber, læg dem øverst i fadet og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre og kyllingen gennemstegt og med sprødt skind.

 
Step 4

 Drys med friske krydderurter inden servering og server med en god blandet salat og lækkert brød.

Flere Opskrifter

Græskar Suppe

Kartoffel Pizza

Vegetar Burger