Lørdags Kylling med Grøntsager
Portion
4
Tid i alt
60 min.
Arbejdstid
15 min
God til
Aftensmad
Ingredienser
KYLLING
- 1 kg kylling, overlår og evt bryst med skind
- 800 g kartoffel, skrubbede
- 4 gulerod, skrællede og skiveskåret
- 1 tsk timian, tørret
- 1 spsk frisk rosmarin, finthakket
- 1 dl grøntsagsbouillon
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk smør, til at smøre fadet
Step by Step Instruktion
KYLLING
Step 1
Smør et ovnfast fad grundigt med smør.
Step 2
Skær kartoflerne i halve og kom kartofler, gulerødder og boullion i fadet, sammen med krydderurterne.
Vend det godt sammen.
Step 3
Krydre kyllingestykkerne godt med salt og peber, læg dem øverst i fadet og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre og kyllingen gennemstegt og med sprødt skind.
Step 4
Drys med friske krydderurter inden servering og server med en god blandet salat og lækkert brød.