Vegetar Burger med Rødbedebøffer

Portion

4

Tid i alt

15 min.

Arbejdstid

15 min

God til

Aftensmad

Ingredienser

RØDBEDE BØFFER

  • 3 dl rødbede, fintrevet
  • 1 dl gulerod, fintrevet
  • 1 dl havregryn, finvalset
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning

 

 

 TIL SERVERING

  • 4 burgerboller
  • 2 spsk mayonnaise
  • 125 g blandet salat
  • 1 avocado, i skiver
  • 1 rødløg, i ringe
  • 1 agurk, i skiver
  • 4 skiver cheddar ost

 

 

 

Step by Step Instruktion

SUPPE
Step 1

Pres evt overskydende saft fra rødbeder og gulerødder. Kom dem i en skål og rør farsen med resten af ingredienserne.

Step 2

 Form ‘farsen’ til bøffer, og hvis den er for våd, så tilsæt lidt mere havregryn, til den hænger godt sammen.

Step 3

 Steg bøfferne på panden ved middel varme i lidt smør eller olie.

TIL SERVERING
Step 4

Serveres hjemmebagte burgerboller, med god mayonnaise eller aioli, salat, avocado, rødløg, agurk og en skive ost på de varme vegetar bøffer.

Flere Opskrifter

Lørdags Kylling

Kartoffel Pizza

Græskarsuppe