Vegetar Burger med Rødbedebøffer
Portion
4
Tid i alt
15 min.
Arbejdstid
15 min
God til
Aftensmad
Ingredienser
RØDBEDE BØFFER
- 3 dl rødbede, fintrevet
- 1 dl gulerod, fintrevet
- 1 dl havregryn, finvalset
- 1 rødløg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 æg
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- 1 spsk smør, til stegning
TIL SERVERING
- 4 burgerboller
- 2 spsk mayonnaise
- 125 g blandet salat
- 1 avocado, i skiver
- 1 rødløg, i ringe
- 1 agurk, i skiver
- 4 skiver cheddar ost
Step by Step Instruktion
SUPPE
Step 1
Pres evt overskydende saft fra rødbeder og gulerødder. Kom dem i en skål og rør farsen med resten af ingredienserne.
Step 2
Form ‘farsen’ til bøffer, og hvis den er for våd, så tilsæt lidt mere havregryn, til den hænger godt sammen.
Step 3
Steg bøfferne på panden ved middel varme i lidt smør eller olie.
TIL SERVERING
Step 4
Serveres hjemmebagte burgerboller, med god mayonnaise eller aioli, salat, avocado, rødløg, agurk og en skive ost på de varme vegetar bøffer.